Манчестър Сити се завърна на върха в класирането в английската

...
Манчестър Сити се завърна на върха в класирането в английската
Коментари Харесай

Манчестър Сити се върна на върха след погром над Фулъм

Манчестър Сити се завърна на върха в класирането в британската Висша лига. „ Гражданите “ победиха с 4:0 като посетител Фулъм, като по този метод събраха на сметката си 85 точки, две повече от втория Арсенал.

До края на сезона за Сити предстоят посещение на Тотнъм и домакинство на Уест Хем, като при триумф в двата дуела Ерлинг Холанд още веднъж ще побеждават като първенци. Това обаче може да се случи и по-рано, в случай че в неделя Арсенал загуби точки при гостуването си на Манчестър Юнайтед, с което в допълнение може да улесни възпитаниците на Гуардиола.

На " Крейвън Котидж " " небесносините " нямаха никакви усложнения, като имаха цялостен надзор над играта през всички 90 минути. Домакините от Фулъм дълго време бяха покрай своя противник, само че по този начин и не съумяха да основат нещо в действителност рисково пред вратата на Едерсон.

Гостите поведоха в 13-ата минута след прекрасен удар на бранителя Йошко Гвардиол, а чак в 59-ата Фил Фоудън съумя да повиши на 2:0.

Отново Гвардиол бе прецизен след центриране от десния фланг на Бернардо Силва в 71-вата минута, а крайното 4:0 бе завършено от влезлия като запаса Хулиан Алварес, който бе прецизен от дузпа надълбоко в добавеното време. За нарушаването в наказателното си поле пък бранителят на домакините Иса Диоп получи втори жълт и респективно червен картон.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР