Манчестър Сити се изправя срещу Шефилд Юнайтед в първия полуфинал

...
Манчестър Сити се изправя срещу Шефилд Юнайтед в първия полуфинал
Коментари Харесай

Съставите на Манчестър Сити и Шефилд Юнайтед

Манчестър Сити се изправя против Шефилд Юнайтед в първия полуфинал на ФА Къп. Тимът от Чемпиъншип, който в профил Тотнъм по пътя до този стадий, е доста покрай директна промоция, като му би трябвало една победа, с цел да си обезпечи завръщане в елита. За “гражданите ” това е пето следващо присъединяване на полуфиналите в шампионата. Миналия сезон те отпаднаха на този стадий от Ливърпул.

Сити има доста значим мач в борбата за купата в сряда, когато приема Арсенал. Пеп Гуардиола е направил шест промени в състава от мача с Байерн през седмицата. Стефан Оргета застава на вратата на мястото на Едерсон. В отбрана измененията са съществени. Контузеният Нейтън Аке не е разположение, а Рубен Диаш и Джон Стоунс са на пейката. В отбора се завръщат Кайл Уокър и Аймерик Лапорт, а отляво ще работи Сержио Гомес. Кевин Де Бройне е запаса, както и Родри, а в Хулиан Алварес ще оказва помощ на Ерлинг Холанд в офанзивата.

МАНЧЕСТЪР СИТИ - ШЕФИЛД ЮНАЙТЕД

МАН СИТИ: Морено, Уокър, Аканжи, Лапорт, Гомес, Гюндоган, Бернардо Силва, Марез, Грийлиш, Алварес, Холанд
ШЕФИЛД ЮНАЙТЕД: Фодерингъм, Робинсън, Игън, Ахмедходжич, Лоу, Флек, Норууд, Берг, Балдок, Джебисън, Ндиайе

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР