Манчестър Сити се е включил в битката за халфа на

...
Манчестър Сити се е включил в битката за халфа на
Коментари Харесай

Манчестър Сити се включи в битката за Тиаго, дава повече от Ливърпул

Манчестър Сити се е присъединил в борбата за халфа на Байерн (Мюнхен) Тиаго Алкантара, който е трансферна цел на Ливърпул. Според Bild " жителите " към момента не се договорили с баварците, само че са подготвени да предложат за испанеца повече, в сравнение с мърсисайдци. От " Етихад " са склонни да платят 30 милиона евро, за колкото се твърди, че сега упорства Байерн. Изданието обаче не прецизира каква е сумата, на която Ливърпул правят оценка играча. Преди време имаше информации, че мърсисайдци не желаят да платят повече от 25 милиона.
Джосеп Гуардиола познава доста добре качествата на Тиаго, с който работи първо в Барселона, а по-късно точно той го притегли в Байерн през 2013-а. Мениджърът на Сити е уверен, че 29-годишният състезател доста бързо ще се приспособява към Премиър лийг и ще замести по най-удачния метод Давид Силва.

Договорът на Тиаго с Байерн изтича след една година, като към този момент е ясно, че той няма да преподпише с баварците. Твърди се, че желанието на самия състезател е да премине в Ливърпул.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР