Манчестър Сити преговаря с Лирой Сане за нов договорРъководството на

...
Манчестър Сити преговаря с Лирой Сане за нов договорРъководството на
Коментари Харесай

Манчестър Сити преговаря с Лирой Сане за нов договор

Манчестър Сити договаря с Лирой Сане за нов контракт
Ръководството на Манчестър Сити ще беседва с немския национал Лирой Сане по отношение на нов договор. 22-годишният футболист има към момента две години и половина оставащи от сегашния му контракт с,,гражданите “. Атакуващият полузащитник се причисли към състава на Пеп Гуардиола от Шалке 04 през 2016 година за сумата от 37 млн. паунда. От клуба към този момент са се срещнали с представители на крилото в опит да го убедят да остане на,,Етихад “ за още няколко сезона.

Сане имаше съществена роля за купата на Сити през миналата акция и завоюва премията за най-хубав млад състезател на предишния сезон във Висшата лига. Въпреки сложния старт на новата акция, Сане е в дълготрайните проекти на Гуардиола. Той бе оставен отвън състава на,,гражданите “ за семейството на Нюкасъл поради неприятна дисциплинираност, а по-рано не бе извикан от селекционера на националния тим на Германия Йоахим Льов за Световното състезание в Русия.

Шампионите на Англия ще се опитат да обвържат с клуба Сане в дълготраен проект, откакто към този момент сториха това с Кевин Де Бройне, Габриел Жезус, Едерсон и Николас Отаменди през предходната година. Давид Силва и Фернандиньо пък подписаха краткосрочни покупко-продажби поради възрастта си, които ги оставят на,,Етихад “ за още един сезон, а през миналия месец Серхио Агуеро удължи своя договор с отбора до юни 2021 година.

Сити се надяват да преподпишат нова договорка с Рахийм Стърлинг, както и Илкай Гюндоган и Фил Фоден. Тримата, дружно с Фабиан Делф, са с изтичащи контракти в края на идващия сезон. Мениджърът на,,небесносините “ Пеп Гуардиола неотдавна приказва за нов контракт и на капитана Венсан Компани. Белгийският централен бранител, който е в клуба от 2008 година насам, става свободен сътрудник през идващото лято. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР