Манчестър Сити полага усилия да си осигури услугите на Рафаел

...
Манчестър Сити полага усилия да си осигури услугите на Рафаел
Коментари Харесай

Ман Сити предлага на Леао двойно повече от Милан

Манчестър Сити поставя старания да си обезпечи услугите на Рафаел Леао. Звездата на Милан още не е възобновил контракта си с “росонерите ” и това го прави примамлива хапка на трансферния пазар. Вчера “Гадзета дело Спорт ” написа, че португалският нападател е податлив да одобри офертата на Милан и да преподпише против годишна заплата от 6,5 млн. евро, което е 4 пъти повече от настоящето му заплащане. Тази сума обаче бледнее по отношение на предлагането на Ман Сити. “Гражданите ” са подготвени да заплащат на Леао по 12 млн. евро годишно. 

Представители на британския клуб са в непрекъснат контакт с бащата на нападателя. Леао се усеща чудесно в Милано, само че надали ще устои на изкушението да заиграе под управлението на Пеп Гуардиола и да печели доста повече, в сравнение с в Италия. 

View this post on Instagram
A post shared by Rafael Leão (@iamrafaeleao93)

Настоящият контракт на Леао с Милан е до 2024 година. Ако той откаже да го удължи, това ще докара до борба за подписа му сред Ман Сити, Челси, Арсенал и Манчестър Юнайтед. 

Снощи португалският национал се похвали в обществените мрежи, че е възобновил тренировки с Милан, като написа: “Отново вкъщи ”.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР