Манчестър Сити показа на Тотнъм, че шпорите имат още много

...
Манчестър Сити показа на Тотнъм, че шпорите имат още много
Коментари Харесай

Почетино: Няма какво положително да кажа

Манчестър Сити сподели на Тотнъм, че " шпорите " имат още доста да учат, до момента в който се изравнят с най-хубавите в британското състезание, съобщи мениджърът на тима Маурисио Почетино след провалянето с 1:4.

" Няма какво позитивно да кажа след загуба с 1:4. Във футбола е по този начин. Единственият позитив, който можем да извлечем от мача, се крие в опита. Сега към този момент знаем сигурно, че с цел да играем за купата във Висшата лига, ние би трябвало да бъдем по-добри, да научим повече и да играем отборно. Днес видяхме това от Манчестър Сити ", сподели Почетино.
Mauricio Pochettino thinks Tottenham's 4-1 defeat by Manchester City was a " good experience " for his players.

Watch: https://t.co/EC7DnrOvHb pic.twitter.com/ygJTOeoGBD
— BBC Sport (@BBCSport) December 16, 2017

" По-добрият тим несъмнено завоюва. На всеки на стадиона и пред тв приемника му е ясно, че първият гол беше голям подарък към Манчестър Сити. Той промени мача. Не бива да получаваме сходни голове, които са резултат от липса на централизация ", добави аржентинецът. " Опитахме да съблюдаваме проекта ни за игра в мача, само че те просто бяха по-добри през днешния ден. Опитахме, само че не успяхме. Няма смисъл от прекомерно доста разбори на този мач. Трябва просто да се вдигнем и да бъдем подготвени за идната седмица ", продължи Почетино. " Манчестър Сити е тим във форма и те с всеки мач демонстрират за какво са отпред на Висшата лига ", приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР