Манчестър Сити подаде приложение за планиране за увеличаване капацитета на

...
Манчестър Сити подаде приложение за планиране за увеличаване капацитета на
Коментари Харесай

Манчестър Сити увеличава капацитета на „Етихад“ на над 60 000 места

Манчестър Сити подаде приложение за обмисляне за увеличение потенциала на стадион „ Етихад “ на над 60 000, до момента в който в същото време добави хотел, музей и други уреди в инвестиция за 300 млн. паунда. Плановете ще прибавят към 7000 нови седалки към стадиона, наред с нова покрита фензона, клубен магазин, музей и хотел с 400 кревати.

Миналата седмица „ Етихад “ бе включен в листата с 10 стадиона, които ще одобряват мачове, в случай че взаимната кандидатура на Англия и Ирландия за организирането на Евро 2028 е сполучлива, като кандидатурата даде плануван нов потенциал на оборудването от 61 000 седящи места.

„ През последните няколко месеца развивахме концепции и дизайни за най-хубаво допустимо преживяване за последователите и годишно развлечение и дестинация за забавление на стадион „ Етихад “ и сме щастливи от предаването на приложение за обмисляне на Съвета на Манчестър Сити. Заедно с всички клубни новости, обезпечаването на изгода на нашата локална общественост е основен приоритет и ние имаме вяра, че тези оферти ще донесат дълготрайни стопански и обществени благоприятни условия, надграждайки върху работата в източен Манчестър от Сити Футбол Груп от 2008-а насам “, се споделя в изказване на генералния шеф по интервенциите в клуба Дани Уилсън.

Откакто се стигна до закупуване от Абу Даби преди 15 години, регионът към „ Етихад “ бе трансформиран. Кампусът на „ Етихад “, който се състои от подготвителното игрище и клубните офиси, отвори порти през 2012, а предходно нарастване на южната естрада на стадиона бе приключено три години по-късно.

We are delighted to announce a planning application has been submitted for an entertainment destination at the Etihad Stadium.
— Manchester City (@ManCity)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР