Манчестър Сити победи Шефилд Юнайтед с 2:0 в последния мач

...
Манчестър Сити победи Шефилд Юнайтед с 2:0 в последния мач
Коментари Харесай

Кевин де Бройне и късметът донесоха победата на Манчестър Сити срещу Шефилд Юнайтед

Манчестър Сити победи Шефилд Юнайтед с 2:0 в последния мач за календарната 2019 година в британската Премиер Лийг. И тази среща, като предходната сред Ливърпул и Уулвърхямптън беше решена от ВАР, като щастието още веднъж беше на страната на фаворизирания отбор.
 Ливърпул победи Уулвърхямптън след две основни намеси на ВАР
Ливърпул победи Уулвърхямптън след две основни намеси на ВАР

Световните клубни първенци имат единствено един еднакъв след половината срещи от актуалното състезание

Противно на всички упования гостите бяха по-добрият тим преди почивката. С директния си футбол те създаваха головите положениия, до момента в който " жителите " преобладаваха в притежанието на топката.

Лис Мусе вкара гол във вратата на Браво, само че ВАР го анулира поради засада. Малко преди този момент французинът пропусна страховит късмет да открие.
 Снимка 459413
Източник:

След почивката натискътн на домакините се ускори и Серхио Агуеро откри в 52-ата минута след офанзива на скорост. Аржентинецът стреля в блозкия ъгъл отдясно след подаване на Кевин де Бройне. Гостите желаеха анулация на попадението, поради това, че съдията е оказал помощ с позицията си за загубата на топката от Джон Флек. ВАР потвърди, че топката не е докосвала Крис Кавана и голът остана.

Това обезвери играчите на Шефилд, които въпреки всичко пробваха директните си офанзиви. Кевин де Бройне, който стана състезател на мача усили на 2:0 в 82-ата минута. В добавеното време шансът още веднъж беше срещу гостите. Били Шарп самичък против Браво стреля с глава. Топката се отклони от дясната греда, търколи се по голлинията и не влезе.
 Снимка 459414
Източник:

Така Манчестър Сити се приближи още веднъж на точка зад втория Лестър. " Гражданите " имат 41 точки, само че изостават на 14 от водача Ливърпул и са с мач допълнително.

Шефилд Юнайтед ще чества Нова година на осма позиция с 29 точки. Петият Манчестър Юнайтед има единствено с 2 точки допълнително.
 Снимка 459415
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР