Манчестър Сити победи Бристъл Сити с 3:2 в реванша от

...
Манчестър Сити победи Бристъл Сити с 3:2 в реванша от
Коментари Харесай

Ман Сити очаква съперника си във финала на Купата на Лигата

Манчестър Сити победи Бристъл Сити с 3:2 в реванша от полуфиналите на Купата на Лигата и си обезпечи място в заключителната среща на шампионата. " Гражданите " завоюваха и първата среща вкъщи с 2:1 и не престават напред с общо 5:3.

През първото полувреме футболистите на Сити преобладаваха на терена и сътвориха положения, само че осъществиха единствено един гол посредством Лерой Сане в 43-ата минута. Малко след почивката гостите усилиха преднината си с попадение на Серхио Агуеро.

В 64-ата минута Марлон Пак с глава понижи преднината на противника, а в спомагателното време Ейдън Флинт изравни резултата и върна очакванията на 26 000 по трибуните на " Аштън Гейт ". Кевин Де Бройне обаче постави точка на разногласието след подаване на Сане в последната минута от продължението. Сити ще играе на финала с спечелилия от опълчването сред Арсенал и Челси. Първата среща на " Стамфорд Бридж " приключи без маркиран гол, а реваншът ще се играе довечера на " Емиратс ". Манчестър Сити е печелил Купата на Лигата четири пъти, за последно през сезон 2015/2016. Челси има пет победи, Арсенал - две. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР