Манчестър Сити победи Брентфорд с 3:1 в мач от 23-ия

...
Манчестър Сити победи Брентфорд с 3:1 в мач от 23-ия
Коментари Харесай

Манчестър Сити постигна обрат над Брентфорд с хеттрик на Фил Фодън

Манчестър Сити победи Брентфорд с 3:1 в мач от 23-ия кръг на Висшата лига. " Сините " стигнаха до триумфа след поврат и хеттрик на Фил Фодън.

Шампионите постановиха напън в първите минути на " Брендфорд Къмюнити Стейдиъм " в Лондон. Марк Флекен обаче отрази ударите на Хулиан Алварес и Кайл Уолкър.

Противно на развоя на срещата, домакините поведоха в резултата. Вратарят изрита мощно напред топката от навън и изведе Нийл Мопе самичък против противниковия пазач. Нападателят откри резултата с удар в далечния ъгъл.

" Гражданите " продължиха да обстрелват вратата на " пчеличките ", като Марк Флекен се отличи с нови спасявания, след изстрели на Ерлинг Холанд, Йошко Гвардиол и Кевин де Бройне.

Възпитаниците на Хосеп Гуардиола въпреки всичко изравниха преди почивката. Фил Фодън спря топката на гърди в наказателното поле и шутира за 1:1.

След почивката точно англичанинът донесе поврат на гостите. Полузащитникът удвои головата си сметка, като засече с глава центриране в наказателното поле на Кевин де Бройне.

Английският национал оформи хеттрика си в 70-ата минута. Той бе изведен самичък против вратаря от завърналия се измежду титулярите Ерлинг Холанд, с цел да подпечата триумфа на отбора си.

Манчестър Сити се изкачи до втората позиция в класирането с актив от 49 точки. Брентфорд остава на 15-ото място в подреждането с 22 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР