Манчестър Сити планира да реновира нападателната си мощ за следващия

...
Манчестър Сити планира да реновира нападателната си мощ за следващия
Коментари Харесай

Няма 6-5, Сити ранява ПСЖ, взимайки Килиан Мбапе

Манчестър Сити възнамерява да реновира нападателната си мощност за идващия сезон, а избор №1 пред „ гражданите” е Килиан Мбапе от ПСЖ. Французинът, който има 62 гола в 92 мача за първенеца на Франция, остави отворена опцията да напусне „ Парк де Пренс”, заявявайки това през към този момент миналото лято.

Медиите във Франция пък схванаха, че изявлението на младия нападател е пристигнало след неуспехите на парижани да побеждават в Шампионската лига. Сити, въпреки това, ще би трябвало да търси заместител на Давид Силва, който сигурно напуща „ Етихад” през лятото, а по всяка възможност най-малко един от двамата нападатели – Серхио Агуеро и Габриел Жезус, също ще изоставен града от северозападна Англия.

Медиите в Испания пък удостоверяват, че Хосеп Гуардиола е огромен последовател на концепцията Мбапе да заиграе в неговия отбор. Пари Сен Жермен обаче е оценил стихийния нападател на 290 милиона евро.

Йерархията на Ман Сити пък има вяра, че Мбапе е индивидът, чийто гений може да спомогне на Гуардиола да построи нов тим на Ман Сити.

Реал Мадрид също има интерес за услугите на Мбапе, само че разнообразни медии написаха, че фокусът на „ белия балет” е върху Мохамед Салах от Ливърпул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР