Манчестър Сити не остави съмнение в превъзходството си над Базел

...
Манчестър Сити не остави съмнение в превъзходството си над Базел
Коментари Харесай

"Манчестър Сити" вече чака жребия за 1/4 финалите още преди реванша с Базел

" Манчестър Сити " не остави подозрение в превъзходството си над " Базел " и след победа 4-0 в първия мач на " Санкт Якобс Парк ", към този момент гледа решително към жребия за 1/4 финалите на Шампионската лига.

Срещата можеше и да не се развие толкоз безпроблемно за водача във Висшата лига в случай че в самото начало Димитри Оберлен от домакините бе запазил повече самочувствие, излязъл самичък против вратаря Едерсон.

Последва една рекламация за дузпа на младия нападател на Базел след конфликт с Отаменди, само че скоро трибуните на Санкт Якобс Парк бяха смълчани.

В 14-та минута Илкай Гюндоган засече с глава в мрежата центриране на Кевидн Де Бройне от корнер. Само 4 минути по-късно пристигна нова наслада за гостите. Рахийм Стърлинг подаде към Бернардо Силва и той с акуратен удар направи 0-2.

Това разклати в допълнение " Базел " и напълно скоро падна и нов гол. Вкара го Серхио Агуеро, който към този момент има 198 попадения на сметката си за " Манчестър Сити ".

През втората част швейцарците пробваха да заиграят малко по-открито, само че бяха осъдени от виртуозен гол на Илкай Гюндоган в 54-та минута, който оформи крайното 0-4. Малко по-късно Гюндоган можеше да оформи и хеттрик, само че рисковият му удар бе избавен от вратаря Вацлик.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР