Манчестър Сити и Севиля играят при 0:1 в сблъсъка за

...
Манчестър Сити и Севиля играят при 0:1 в сблъсъка за
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Сити - Севиля 0:1, лос рохибланкос едва не удвоиха

Манчестър Сити и Севиля играят при 0:1 в конфликта за Суперкупата на Европа, който започва в 22:00 часа българско време.

Двубоят сред носителя на Шампионската лига и спечелилия в Лига Европа ще се играе на стадион " Йоргос Караискакис " в Пирея.

На Gong.bg може да наблюдавате дуела онлайн.

Първите няколко минути минаха в положително движение, само че без съществени положения. Ламела опита един отдалечен удар, излязъл много в навън, а две минути по-късно се получи карамбол в наказателното на Сити, но това не докара до заплаха. Първият прецизен удар бе дело на Палмър, който стреля по земя от 25 метра в 6-ата минута - никакви проблеми за Буну.

Две минути по-късно вратарят на Севиля трябваше да прави много по-трудно избавяне след изстрел на Аке, само че и този път се оправи. Десетина минути по-късно мароканецът още веднъж се прояви - този път при фалцов удар на Грийлиш.

В средата на полувремето севилци проведоха доста добра офанзива, съвсем напълно с отвесни пасове. Окампос завладя огромно пространств в половината на Сити и разтегли наляво към Акуня, който съвсем без закъснение центрира, а Ен-Несири се извиси и с глава направи 0:1.

⚽️ ¡¡¡YOUSSEEEEEEEEEF!!!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР