Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед излизат на Уембли“ в 142-рия

...
Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед излизат на Уембли“ в 142-рия
Коментари Харесай

Съставите на Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед за финала за ФА Къп

Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед излизат на „ Уембли “ в 142-рия край за ФА Къп. „ Гражданите “ ще се опитат да създадат втората крачка към требъла, към който са се устремили, до момента в който „ алените дяволи “ преследват дубъл от оценки във вътрешните шампионати, откакто към този момент завоюваха „ Карабао Къп “. Сити може да завоюва ФА Къп за седми път в своята история, до момента в който Юнайтед ще се опита да вдигне 13-и трофей от конкуренцията. Градските противници излизат обаче във край между тях за първи път в историята на най-стария футболен шампионат.

Тимът на Джосеп Гуардиола към момента не е позволил нито едно попадение във вратата си в мачовете за ФА Къп през сегашния сезон, като головата разлика е 17:0 в интерес на „ небесносините “.

Манчестър Юнайтед завоюва последното издание на дербито, откакто надви с 2:1 над Сити на „ Олд Трафорд “ през януари. По-рано през сезона обаче „ жителите “ разрушиха с 6:3 „ алените дяволи “ на „ Етихад “.

Пеп Гуардиола още през вчерашния ден разгласи, че на вратата ще стартира Щефан Ортега. Кевин де Бройне и Джак Грийлиш се завръщат измежду титулярите след травми. Очаквано Ерлинг Холанд води офанзивата на „ жителите “.

Манчестър Юнайтед е без Антони и Антони Марсиал. При това състояние Маркъс Рашфорд застава на върха на офанзивата, а Джейдън Санчо и Бруно Фернандеш са по двата фланга.

Манчестър Сити: Ортега, Уокър, Стоунс, Диаш, Аканджи, Родриго, Де Бройне, Гюндоган, Бернардо, Грийлиш, Холанд

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Уан-Бисака, Варан, Линдельоф, Шоу, Каземиро, Фред, Ериксен, Фернандеш, Санчо, Рашфорд

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР