Манчестър сити е на крачка от един от най-големите вътрешни

...
Манчестър сити е на крачка от един от най-големите вътрешни
Коментари Харесай

"Сити" е на крачка да вземе Уокър от "Тотнъм" за 50 млн. паунда

" Манчестър сити " е на крачка от един от най-големите вътрешни прехвърляния във Висшата лига. " Гражданите " са се разбрали с " Тотнъм " за привличането на Кайл Уокър, оповестява Би Би Си.

Според информацията клубът от Манчестър ще заплати 50 млн. паунда за британския национал. Очаква се 27-годишният десен бек да премине медицински прегледи в петък и договорката да бъде подписана.

Ако не се получи смяна, Уокър ще замине с " жителите " за турнето в Съединени американски щати. Мениджърът на " Сити " Хосеп Гуардиола опитваше да вземе Дани Алвеш, само че бразилецът мина в ПСЖ.

Уокър ще е третият нов футболист на " Сити " след полузащитника Бернардо Силва и вратаря Едерсон Мораеш. Десният бек дойде в " Тотнъм " от " Шефилд юнайтед " през 2009 година Той изигра 183 мача във Висшата лига, като има и 27 срещи за националния тим.

Бранителят попадна в идеалния тим на Висшата лига за предишния сезон.

Водени от голямата си финансова мощност, клубовете от британския хайлайф към този момент похарчиха над 500 млн. паунда за нови футболисти. Очаква се това лято да бъде строшен трансферният връх от 1.165 милиарда паунда от преди година. През януари за нови играчи във Висшата лига бяха изхарчени 1.38 милиарда паунда.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР