Манчестър Сити е изправен пред забрана от Върховния съд от

...
Манчестър Сити е изправен пред забрана от Върховния съд от
Коментари Харесай

Манчестър Сити е съден от марката за дрехи Superdry за спорове с търговската марка

Манчестър Сити е изправен пред възбрана от Върховния съд от марката за облекла Superdry, която твърди, че е нарушена комерсиална марка на първенците от Висшата лига.

Производителят на бира Asahi Super „ Dry “ беше посочен като сътрудник на клуба за подготвителен комплект предишния юли, което значи, че логото на напитката се демонстрира върху облеклата, носени по време на постоянни сесии и когато мъжките и женските тимове загряват преди мачове.

Но стилната марка Superdry предишния месец подаде „ предписание за ограничение “ на City от потреблението на името, потвърждавайки, че „ разликите сред Super „ Dry “ и Superdry са толкоз незначителни, че може да останат незабелязани от междинния консуматор. ” Те също по този начин търсят неустановен размер на разноските.

Както за първи път беше обявено от Telegraph, Филип Робъртс KC, настоящ за Fox Williams LLP от името на Superdry, предизвести за искане за „ заличаване или трансформация под клетва на всички артикули и други предмети... [което] би съставлява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР