Манчестър Сити буквално разнебити отбора на Уотфорд в мач от

...
Манчестър Сити буквално разнебити отбора на Уотфорд в мач от
Коментари Харесай

Манчестър Сити унищожи клетниците от Уотфорд, вкара им 5 гола за 17 минути

Манчестър Сити безусловно разнебити тима на Уотфорд в мач от 6-ия кръг на британската Висша лига. ''Гражданите'' се стопираха на 8:0 против клетите си противници. Голеадата стартира още в 55-ата секунда, когато Давид Силва засече центриране на Кевин Де Бройне.

Делоуфеу от Уотфорд пропусна добър късмет да изравни в в 4-ата минута, стреляйки настрана от вратата на Едерсон. Дузпа за Сити в 6-ата минута. Серхио Агуеро направи 2:0 от дузпа, отсъдена за нарушаване на Фостър против Марез. Алжирецът се разписа малко по-късно, откакто стреля от фаул, топката се отклони в Клевърли и не остави шансове на вратаря на гостите. ''Гражданите'' нямаха желание да минават на по-ниска скорост и Бернардо Силва с глава направи 4:0. В 18-ата минута Агуеро получи топката в наказателното поле и откри Отаменди, като бранителят също се подреди измежду голмайсторите. Така преди са минали и 20 минути от срещата, Манчестър Сити към този момент водеше с 5:0.

След почивката Манчестър Сити играеше на по-ниски обороти, само че това не попречи головете във вратата на Фостър да продължат да падат. Бернардо Силва оформи своя хеттрик след попадения в 48-ата и 60-ата минута. Последният осми гол за Манчестър Сити в този мач, бе осъществен от Кевин Де Бройне.

В другите два дуела от Висшата лига, играни от 17:00 българско време, Бърнли победи Норич Сити с 2:0, а Евертън загуби семейството си на Шефилд Юнайтед с 0-2.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР