Манчестър Сити бе коронован като шампион на Висшата лига след

...
Манчестър Сити бе коронован като шампион на Висшата лига след
Коментари Харесай

Манчестър Сити получи шампионския трофей, хиляди заляха терена

" Манчестър Сити " бе коронован като първенец на Висшата лига след успеха над " Челси " с 1:0 от 37-ия кръг. Първенецът на най-комерсалното футболно състезание в света бе защитил и на доктрина купата си предния ден, в който " Арсенал " загуби от " Нотингам Форест ", по този начин бе неосъществим.
 Снимка АП/БТА
" Гражданите " излязоха като цяло с втория състав и Хулиан Алварес вкара единствения гол още в 12-ата минута против тим, който към този момент не се бори за нищо, няма да играе в евротурнирите от есента.

Попадението на аржентинеца е под номер 100 за " Сити " във всички шампионати този сезон.
 Пеп Гуардиола. Снимка АП/БТА
След това отборът получи петия си шампионски трофей в последните шест години и трети следващ. Както и през предходната година, празненството бе прекратено от всеобщо навлизане на публиката на терена. Това докара до бързо влизане на двата тима в съблекалните. 
 Снимка АП/БТА
Запалянковци на " Сити " по трибуните освиркаха сцената, а по-късно показаха неодобрение в обществените мрежи, сходно на фенове на " Челси ". 
 Снимка АП/БТА
" Небесносините " могат да създадат първи " требъл " в историята си и да повторят " Манчестър Юнайтед " от 1999 година, в случай че победят " Интер " (Милано) във финала в Шампионската лига и " алените дяволи " за купата на Футболната асоциация през юни.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР