Манчестър. Мениджърът на Арсенал Микел Артета не бе щастлив след

...
Манчестър. Мениджърът на Арсенал Микел Артета не бе щастлив след
Коментари Харесай

Микел Артета: Започнахме добре, но след това дадохме инициативата на съперника

Манчестър. Мениджърът на Арсенал Микел Артета не бе благополучен след загубата с 2:3 от Манчестър Юнайтед. Той призна, че е очаквал отборът му да си тръгне с нещо от гостуването на " Олд Трафорд " и е отчаян, че това не се случи.

" Разочарован съм, че не взехме нещо от този мач. Но в случай че би трябвало да бъда реалист, когато получиш три гола на " Олд Трафорд ", става доста мъчно да си тръгнеш с добър резултат. Доволен съм от представянето ни. Хареса ми всеотдайността и куража, които нашият млад тим сподели на този стадион, само че това не се оказа задоволително ", съобщи Артета.

Той разяснява и първия гол в мача, който падна до момента в който Давид Де Хеа бе контузен и се превиваше на земята.

" Досега не бях виждал сходно нещо. Това бе чудноват гол. Ние спорехме между тях, само че не знаехме какво би трябвало да чакаме в тази обстановка. ВАР обаче го ревизира, тъй че голът е постоянен ", счита испанецът.

Накрая той проучва представянето на своя отбор.

" Започнахме добре, само че по-късно дадохме самодейността на противника. Започнахме да губим лесни топки в рискови позиции по терена. Дадохме опция да ни нападат. При първия гол се бяхме прибрали прекомерно обратно и не успяхме да се измъкнем от пресата. След това имахме контрола за малко, само че получихме още едно попадение преди почивката. Второто полувреме още веднъж започнахме мощно и доминирахме. След като изравнихме за 2:2, трябваше да натиснем и да опитаме да потърсим и успеха, само че още веднъж направихме огромна неточност, която ни коства мача. Не видях дузпата и не желая да я разясня. Целта ни е да печелим сходни конфликти. Макар да играхме добре, очевидно това не е задоволително. Това би трябвало да ни бъде за урок, че би трябвало да вършим много неща по-добре ", приключи експертът.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР