Manage Activity ще се появи първо в мобилната версия на

...
Manage Activity ще се появи първо в мобилната версия на
Коментари Харесай

Facebook с полезна функция за скриване на стари публикации

Manage Activity ще се появи първо в мобилната версия на мрежата

Потребителите на Фейсбук скоро ще се снабдят с мечтана функционалност за скриване на статуси
(снимка: CC0 Public Domain)

Фейсбук вкарва нова функционалност, която безспорно ще бъде потребна за доста консуматори. Ще можем да скриваме остарели изявления и статуси , които към този момент не са настоящи , само че не бихме желали да ги и зтриваме .

Функцията се назовава „ Управление на интензивността ” (Manage Activity) и разрешава избрани изявления във Фейсбук да се създадат налични единствено за техния създател, вместо да се изпращат непосредствено в кошчето.
още по тематиката
За да скриете даден статус, би трябвало да изберете опцията „ архивирай ”, вследствие на което други консуматори към този момент няма да го виждат, само че обявата ще бъде непокътната в акаунта.

От новия раздел „ Управление на интензивността ” могат се изпращат изявления и в кошчето, където се съхраняват за 30 дни и по-късно се изтриват. Кошчето може да се изпразва и ръчно. Докато записите не бъдат изтрити от кошчето, те подлежат на възобновяване.

Фейсбук прибавя също филтри, с цел да помогне за ръководството на партиди от записи, подбиране и търсене. Можете да намерите записи, в които се загатват избрани хора, или статуси от избрана дата.

Manage Activity ще се появи първо в мобилната версия на Фейсбук и Фейсбук Lite, а в уеб версията за настолни компютри функционалността ще стане налична на по-късен стадий.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР