Мамути, съблезъби тигри, космати носорози, гигантски птици и още други

...
Мамути, съблезъби тигри, космати носорози, гигантски птици и още други
Коментари Харесай

Играй и спечели два билета за Ледникова епоха

Мамути, съблезъби тигри, космати носорози, великански птици и още други са част от " Ледникова ера " - вълнуваща и просветителна галерия за растенията и животните от последната ледникова ера на Земята. Експозицията e разположена в Софарма Бизнес Тауърс, в София и отвори порти за гости през днешния ден 7-ми декември.

В " Ледникова ера " посетителите ще имат опция да прегледат 22 скотски интерактивни макета на бозайници с научно точни придвижвания, оцветяване, звуци и четина. Всяко животно, част от експозицията се движи и издава звуци. Експозицията е снабдена с интерактивен панел, който включва археологическо поле за посетителите, в което могат да се разходят и да открият великански скелет на праисторическо животно.

 Играй и завоюва два билета за

Освен представители от " Ледникова ера ", посетителите ще могат да прегледат и макети на динозаври в действителните им размери. Тази галерия предлага неповторима и вълнуваща разходка през ледниковата ера за фамилии и гости от всички възрасти.

Експозицията гостува за първи път в България в Морската градина в гр. Бургас и бе посетена от над 10 000 души. Гостувала е и в множеството страни по света като Южна Америка, Холандия, Италия, Унгария, Румъния, Кипър, Гърция, Сингапур, Тайланд и доста други, и над 6 млн. души са видели онлайн макетите от " Ледникова ера ".

В рамките на изложбата ще се има също 3D кино за деца, както и детски ъгъл, в който малчуганите ще могат да оцветяват животните от праисторическата ера.

 Играй и завоюва два билета за

Билетите за експозицията ще са на цени от 10 лева за деца и 12 лева за възрастни и могат да бъдат закупени на място в Софарма Бизнес Тауърс (ж.к. Изток, ул. Лъчезар Станчев №5, до КАТ ) и мрежата на Eventim.

Изложбата ще бъде налична за гости всеки ден от 10 ч. до 20.30 ч. ДО 20.01.2018 година Сега Jenite.bg ти дава опция да спечелиш два билета за изложбата " Ледникова ера ": Отговори с коментар под публикацията на въпроса:
Колко скотски интерактивни макета на бозайници ще можете да видите по време на изложбата " Ледникова ера "?

Имаш време до 23:59ч на 04.01.2018 г . Победителят ще бъде разгласен на фейсбук страницата на Jenite.bg на 05.01.2017 година

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР