Мама Здравка се изнесе при дъщеря си в Плевен Родното село

...
Мама Здравка се изнесе при дъщеря си в Плевен
Родното село
Коментари Харесай

Родната къща на Слави Трифонов опустя: Слави Трифонов не е стъпвал там от погребението на баща си

Мама Здравка се изнесе при щерка си в Плевен
Родното село на досегашния шоумен и новоизлюпен политик Слави Трифонов – Учиндол, към този момент публично не съществува като административна единица – написа в. „ Уикенд “. Селото край Плевен от няколко години има друго публично име – Тодорово, само че и новото наименование не взема решение казуса с демографския срив. В родното село на Дългия в миналото са живели 4500 души, а през днешния ден то е с едвам 300 поданици, най-вече възрастни хора – отбелязва изданието.

Местните поданици споделят, че Слави Трифонов не е стъпвал в родната си къща от погребението на татко си Тодор, който умря преди две години на 85-годишна възраст след малко боледуване. След смзъртта му Слави прибра майка си Здравка и от този момент родната къща на шоумена е необитаема и пустее. „ Здравка живее в Плевен, взе я щерка й Петя след гибелта на Тодор “ – разправят хората в селото.
Други поданици на плевенското село свидетелстват, че Слави не е осъмвал в родния си дом от най-малко 20 години, след като е и световна знаменист №1 в страната.

Никой от локалните не е разговарял с него, защото контактувал само с родителите си.
„ Минаваше за по час-два, калкото да нагледа родителите си. После отпрашваше с джипа си към Плевен. Никога не идваше самичък, две коли го следваха – евентуално с гардове “ – спомнят си локалните поданици визитите на Дългия.
Инфо: Разкрития.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР