Maluma пристига на 10 юли за първия си концерт в

...
Maluma пристига на 10 юли за първия си концерт в
Коментари Харесай

Хитовият Maluma с първи концерт в България

Maluma идва на 10 юли за първия си концерт в България. Известният колумбийски артист, достигнал върховете на международните ранглисти с шлагерите " Clandestino " и " Chantaje " (и двата в дует с Шакира), " Vente pa`ca " (записан с Рики Мартин), " Corazon " и " Felices Los 4 ", ще се качи на сцената в " Арена Армеец " в 20 часа. Вратите на залата ще отворят в 18ч.
На 17 май се състоя формалната премиера на последния четвърти студиен албум на 25-годишния реализатор " 11:11 ", част от който са шлагерите " НР " и „ 11 PM “. Той съдържа общо 16 нови песни и включва колаборации с някои от най-големите имена в музикалната промишленост, измежду които кралицата на поп музиката Мадона, Рики Мартин, Nicky Jam Oficial, Ozuna и други.

Малко преди излизането на новия му албум, Maluma потегли на международно турне, с цел да показа онлайн най-новата си продукция. Турнето " 11:11 ", от което е част и България, минава през Европа, Северна и Южна Америка.
След тъкмо 9 дни, българските почитатели ще станат очевидци на едно грандиозно шоу с доста пиротехника и аудио-визуални резултати. Подкрепен от мощен лайв бенд и дванадесет танцьора, Maluma ще извърши нови версии на някои от най-големите си шлагери, както и последните си сингли " HP ", " 11PM " и " Hola Señorita (María) ".
Специално за родната аудитория артистът записа и персонален привет.
Сподели с твоите другари
Билети за първото шоу на Maluma в България, което е по-късно повече от две седмици, могат да се намерят в мрежата на Eventim на цени сред 80 и 120 лв..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР