Малцина знаят, че всъщност е много лесно да различите една

...
Малцина знаят, че всъщност е много лесно да различите една
Коментари Харесай

Как да разберете с един поглед дали му е любовница или съпруга

Малцина знаят, че в действителност е доста елементарно да различите една държанка от брачна половинка. Достатъчно е просто да се извърнат внимание на няколко детайла.
Всъщност доста дами би трябвало да се научат да наподобяват точно като любовници. Струва си да разберете на какви елементи е добре да се обърне внимание и по какъв начин се разграничава .
Любовницата употребява доста скъпи парфюми  Ето за какво мъжете си търсят държанка, макар че обичат жена си Ето за какво мъжете си търсят държанка, макар че обичат жена си
Cпoрeд някoи пcихoлoзи, дoри мъжът, кoйтo oбичa жeнa cи, мoжe дa изнeвeри. И причинaтa зa тoвa e ниcкaтa caмooцeнкa и жeлaниeтo дa дoкa...
Жените най-често употребява най-скъпите си парфюми за специфични случаи. Любовницата обаче никак не пести от него, тя е наясно, че това в действителност я прави доста по-привлекателна за мъжете. Някои женени дами пък подценяват скъпите аромати в всекидневието.
Бельото на любовницата постоянно е горещо Съпругите не считат за изключително значимо всекидневно да изкушават мъжете с бельото си. Женените дами са прекомерно заети с ежедневните си проблеми, грижата за децата, дома, а и постоянно би трябвало да има нещо сготвено.,
Любовницата обаче е наясно, че едно красиво и сексапилно долни дрехи най-малкото кара дамата да се усеща доста по-уверена и привлекателна. Именно по тази причина дантелата и сатенът са част от бельото ѝ.
В дрешника на любовницата има повече облекла на скъпи дизайнери и от скъпи материи На нея не ѝ е нужно да се грижи за семейство и деца, точно по тази причина за нея е по-важно по какъв начин наподобява естетически, вместо кое е по-удобно и практично. Кадифените рокли, кашмирените пуловери и копринените блузи са част от облеклото ѝ.
 4 признака, че мъжът има държанка 4 признака, че мъжът има държанка
Почти всяка жена все в миналото си е задавала въпроса „ Изневерява ли ми той? “; „ Защо? “; „ Как? “, „...
При женените дами нещата стоят по много по-различен метод. При тях преди всичко стои това облеклата им да са комфортни. Вкъщи те гледат да сложат нещо прелестно, което да не ги стяга и от време на време се запускат прекомерно, а това не е привлекателна панорама за мъжете им.
източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР