Малцина знаят, че при инж. Димитър Димитров-Пайнера примата на българската

...
Малцина знаят, че при инж. Димитър Димитров-Пайнера примата на българската
Коментари Харесай

Пайнера: Разделих се с Лили, защото се правеше на...

Малцина знаят, че при инж. Димитър Димитров-Пайнера примата на българската сцена Лили Иванова записва един от най-успешните си албуми „ Готови ли сте за обич “. В този интервал Лили взема решение да смени стила си и да се харесва и на по-младата аудитория.

„ Аз персонално я поучавах да не се прави на тийнейджърка на сцената, тъй като за нея ще бъде мъчно в този род. Казах да си държи на обичайните фенове, които я почитат, тъй като за младите рокаджии имаше певици като Милена. Тя не се съгласи и взехме решение да се разделим “, показва Пайнера.

Той споделя, че когато Деси Слава си е тръгнала от компанията е съжалявал, само че ето, че през днешния ден пътищата им още веднъж са се пресекли и двамата отново работят дружно.

За Андреа и Камелия Митко Димитров декларира:

„ Винаги излиза някой да си генерира новост, като стартира да разяснява “Пайнер ” - компанията и персонално мен, освен това доста неуместно и безпричинно. Но не бих коментирал всичко казано по мой адрес, тъй като имам почитание към хубавото, което сме имали в предходни години.

В интерес на положителните години не желая да върша коментар, имали сме хубави години и с Андрея, и с Камелия, поради триумфите не бих си разрешил да кажа нищо неприятно за тези реализатори.

Защото, в случай че кажа нещо неприятно, ще обидя и себе си. Аз съм ги рекламирал тогава, правил съм всичко допустимо за техния триумф и в случай че в този момент излезе, че скърбя, все едно посрамвам и себе си на срам, аз по този начин го разбирам “, отсича шефът на музикалната компания в изявление за 24 часа.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР