Малцина знаят, че освен знаменитите Центурии“, в които са предсказани

...
Малцина знаят, че освен знаменитите Центурии“, в които са предсказани
Коментари Харесай

Тайният съновник на Нострадамус е най-точният в света

Малцина знаят, че с изключение на популярните „ Центурии “, в които са предсказани събития от бъдещите епохи, средновековният доктор, оракул и астролог Мишел Нострадамус е написал и съновник. Тълкуванията на сънищата в него са изцяло настоящи и в наши дни, безапелационни са откриватели на именития ясновидец.
Ето по какъв начин Нострадамус интерпретира някои от най-разпространените сюжети в сънищата.

Ангел
Ако видите ангел насън, това е знак за мир и успокоение. Но в случай че ангелът ви повика при себе си (на небесата), това може да предизвестява за болест – вашата или на ваш непосредствен. Ако сънувате, че самите вие сте ангел, някой към вас се нуждае от помощта ви и вие сте в положение да му я дадете.

Вино
Ако насън пиете вино от златна чаша, вие живеете в света на илюзиите и сте изгубили връзка с действителността. Ако някой насън ви черпи с вино – не си коства да сте прекомерно откровени с хората: можете да си навлечете неприятности, а на недоброжелателите да дадете мотив за зложелателство. Ако сънувате, че потъвате във вино, ще ви се наложи наложително да останете сами.

Път
Ако сънувате, че вървите по запустял път – значи усърдно криете загадка. А в случай че видите пред себе си тясна пътечка, това е добър знак, показващ, че притежавате ярка характерност и ще постигнете триумфи в начинанията си.

Перла
Да купувате насън рядка и скъпа перла, значи, че неочаквани промени ще ви разрешат да разкриете своя капацитет.

Огледало
Ако сънувате отражението си в огледало, скоро ще получите ненадейно уведомление. Ако сънувате, че се гледате в огледало, само че не виждате там отражението си, не е на положително. Голямо огледало с мътна повърхнина, в която мъчно може да се види отражение, демонстрира, че ви е съдено да пострадате от интриги и клюки.

Зъби
Ако сънувате, че ви боли зъб, ще би трябвало в скоро време да решавате персонални проблеми. Ако сънувате, че зъбите ви се разрушават, ще имате здравословни проблеми. Падащите насън зъби демонстрират, че за реализирането на вашите цели пречи личното ви безучастие. Сън, в който ви вадят зъби, предвещава загуба на непосредствен човек.

Ключ
Ако насън ви се яви ключ, значи търсите най-лесния метод за решение на някакви проблеми. Ако сънувате, че сте изгубили ключа от личното си жилище, следва ви да се окажете в неудобно състояние. Ако видите по едно и също време два ключа, събитията ще одобряват непредвиден поврат.

Мълния
Ако сънувате ярка гръмотевица, ще получите непредвидена новина, освен това отдалеко. Ако мълнията е съпроводена от мълния, е предизвестие: може би е добре да преразгледате държанието си. Ударила ви е гръмотевица насън – пробват се да ви въвлекат в спор, написа Пил.

Пожар
Пожарът значи пристрастеност, скотски стремежи, може да значи и предпочитание за смяна или „ възпламеняване “ от някаква концепция. Ако насън спасявате от огън човек (независимо прочут или непознат), можете да очаквате, че обстановка, която дълго време ви е държала в напрежение, върви към трагична развръзка. Ако пожарът стартира от гръмотевица, скоро ви е съдено да срещнете значим за вас човек при не напълно нормални условия.

Полет
Да летите насън, значи блян към независимост и автономия. Но в случай че по време на полета падате, ви следва да преодолявате трудности и да решавате тежки проблеми. Ако сънувате, че се реете в галактическото пространство, то нескрито ще попаднете в плен на фантазиите и можете да не забележите действителните събития към себе си.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР