Малцина знаят, че крупният пернишки бизнесмен Евлоги Станоев няма съпружески

...
Малцина знаят, че крупният пернишки бизнесмен Евлоги Станоев няма съпружески
Коментари Харесай

Бръмчалките Им Изядоха Главите! Ето Кой Срина Империята На Лидка Скалата И Бирмата!

Малцина знаят, че крупният пернишки предприемач Евлоги Станоев няма брачен връзки с Лидия Станоева-Скалата най-малко от една петилетка. Родителите на отявления столичен плейбой и колекционер на фолкпевици Георги Станоев-Малката Бирма се разделят, поради невярност на татко му, който с днешна дата е притежател на паметното заведение " Кошарите ", което купи от Коко Динев и трансформира в сръбски ресторант в " Бест ".

Станоев се увлякъл по софийска бръмчалка, която можела да му бъде и щерка, и напуснал след яростен скандал с жена си фамилното имение в столичния кв. " Витоша ". Голямата Бирма наел безценен апартамент на най-скъпата улица в София - " Витошка ", в който заживял с новата си жена.

Разводът в семейство Станоеви, което е измежду най-заможните в страната, а членовете му нееднократно са парадирали с лускозния си метод на живот, не минал без скандал и при подялбата на имуществото. Из милионерските среди се приказва, че Голямата Бирма оставил съвсем всички парцели в София на някогашната си жена и на сина си Георги.

Въпреки това връзките сред Лидка и Малката Бирма, и Евлоги Станоев последните години били вледенени. Майка и наследник не можели да преглътнат, че на остарели години той пренебрегнал фамилията си меркантилна фуста.

Според осведомени, връзките сред татко и наследник се изострили, откакто Георги пораснал и почнал да дружи с престъпни видове. Честите побои, устройвани от Малката Бирма и мутренската му компания по никакъв начин не се нравели на татко му, макар че в предишното си и той е бил свързван с тогавашната силова формация " ВИС ".

Голямата Бирма пък упреквал някогашната си брачна половинка, че е разглезила до безсрамие сина им. Станоев упреквал Лидия, че задоволявала всичките му капризи, вместо да го санкционира за честите хулигански прояви, в които се замесва.

Освен всичко това, Малката Бирма и майка му Лидка недолюбвали първородния наследник на Станоев - Димитър Станоев. За разлика от тях, той от дълго време бил независима единица и стоял надалеч от противозаконния бизнес на мащехата си, преди години разследвана като огромен вносител на артикули менте от топ марки като " Версаче ", " Долче и Габана ", " Гучи ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР