Малцина са онези късметлии, които са ударили джакпота от генетичната

...
Малцина са онези късметлии, които са ударили джакпота от генетичната
Коментари Харесай

Естествената красота не е мит! Можеш да я постигнеш с тези 6 НАМАЛЕНИ продукта

Малцина са тези късметлии, които са блъснали джакпота от генетичната лотария и наподобяват прелестно, без да поставят особени старания за това. Горчивата истина е, че безупречният външен тип изисква време, изпитание и неизменност.

Нека си признаем, скъпи дами - "естествената " хубост не е напълно естествена. Сияещата кожа е реализирана с желязна персонална хигиена и здравословен метод на живот, гъстата лъскава коса е вследствие на постоянна приложимост на необичайно миришещи маски, които самоуверено нанасяме върху скалпа си всяка седмица, а хората с озаряваща холивудска усмивка няма да са изцяло откровени, в случай че кажат, че "така са се родили ".

Всичко това може да звучи обезкоражаващо, само че никога не е мотив да се откажем от това, да се грижим за себе си и да се стремим да се доближим до своята най-хубава версия! А ние сме на мнение, че хубостта е здраве, а здравето е грижа и щипка себеобич.

 жена козметика хубост iStock

Днес се обръщаме за помощ към Lilly Drogerie! Подбрали сме 6 специфични продукта, които сграбчиха вниманието ни и сме сигурни, че ТРЯБВА да имаш този сезон, с цел да преоткриеш естествената си хубост!

А още по-добрата вест е, че всички сега са на супер преференциална цена. До края на месеца можеш да си купиш десетки гримове на водещи европейски марки и то с до 45% ОТСТЪПКА. Точно по този начин - в този момент можеш да напълниш пазарската кошница с гримове без никакви скрупули и даже ще спестиш пари!

COSNATURE Почистваща пяна с лимон и маточина (8,99 лева.*)

 козметика Lilly Drogerie

Вместо да харчиш цяло положение за грим, който ще скрие несъвършенствата върху кожата ти единствено за няколко часа, те съветваме да се погрижиш за казуса в дълбочина. Почистващата пяна Лимон и Маточина е създадена особено за всекидневното разчистване на естествена и комбинирана кожа. Щадящата формула с био екстракти от лимонена кора и листа от маточина нежно почиства кожата, без да я изсушава.

Пазарувай ТУК >>>

* Първоначалната й цена е 11.49 лева!

ORGANIC SHOP Маска за коса с мед и авокадо (5,29 лева.*)

 козметика Lilly Drogerie

Факт, хубавичко и блестяща грива е извор на хубост и неустоимо омагьосване! Поглези се с тази удивителна маска, която съдържа 99% натурални съставки, без парабени и силикон. Органичното масло от авокадо и органически мед ще възстановят косата ви от корените до върховете.

Пазарувай ТУК >>>

* В момента е НАМАЛЕНА с цели 22%!

DR. SCHELLER Дневен крем за лице thistle & chia (23,39 лева.*)

 козметика Lilly Drogerie

Освен постоянно почивстване, красивата кожа изисква и интензивна хидратация. Този специфичен дневен крем ще те отбрани от въздействието на времето и вятъра. Съдържащите се био масло от шеа, масло от ядката на био кайсия и био кокосово масло възвръщат липидния пласт на кожата. Фините сухи линии и бръчки са минимизирани, а неприятното чувство за изпънатост е заличено.

Пазарувай ТУК >>>

* В момента е НАМАЛЕНА с 2.60 лева!

DR. SCHELLER Нощен крем за лице thistle & chia (26,99 лева.*)

 козметика Lilly Drogerie

За реализиране на оптимален резултат ти предлагаме да го използваш дружно с дневния крем на DR. SCHELLER. Този специфичен артикул ускорява и подкрепя естествения регенериращ развой през нощта.

Пазарувай ТУК >>>

* Днес можете да го закупите с 10% НАМАЛЕНИЕ!

L`ANGELICA Рол-он с овес (3,99 лева.*)

 козметика Lilly Drogerie

Рол-онът би трябвало да бъде неделима част от ежедневните артикули на всяка модерна поддържана жена. Горещо ти препочъваме да се спреш навръх този био артикул, който обезпечава нeжнo и естествeнo усeщaнe зa cвeжест, траещо през цeлия ден.

Пазарувай ТУК >>>

* Първоначалната му цена е 4.99 лева

BIOMED SUPERWHITE Паста за зъби (4,29 лева.*)

 козметика Lilly Drogerie

Смята се, че хората с красива усмивка водят доста по-удовлетворяващ обществен живот и с лекост оставят положително първо усещане. Погрижи се за себе си с тази натурална паста за зъби, която включва 15 дейни естествени съставки, които нежно избелват и укрепват сензитивните зъби.

Пазарувай ТУК >>>

* В момента е НАМАЛЕНА с цели 28%!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР