Малцина откликнаха на поканата на кмета на София Васил Терзиев

...
Малцина откликнаха на поканата на кмета на София Васил Терзиев
Коментари Харесай

БСП ще се срещне с Терзиев, но ГЕРБ го бойкотира

Малцина откликнаха на поканата на кмета на София Васил Терзиев за среща, на която да се обсъдят общи цели за взаимна работа и излизане от патовата обстановка, в която е СОС поради неналичието на единодушие за ръководител. ГЕРБ разгласи, че няма да отиде и продължава да тръби, че намира за " несериозно " посред митингите и погрома да бъде канена на диалози в общината. Георги Георгиев добави към оправданията и слух за към този момент извършена среща с Корнелия Нинова, което съгласно него е сигнал за пазарлъци.

Българска социалистическа партия приема поканата и ще се отзове, заяви Георги Свиленски. На срещата ще бъдат зам.-председател на партията и зам.-председател на парламентарната група, тъй като Корнелия Нинова събира по същото време червени кметове в Шумен. Левите обаче няма да поддържат Борис Бонев за ръководител на общинския съвет.

Има Такъв Народ също оповестиха, че няма да вземат участие в такива диалози. " Възраждане " пък споделиха през вчерашния ден, че не са получили покана, макар че Терзиев разгласи, че кани всички показани в общинския съвет политически сили.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР