Малцина могат да се похвалят с успешен и хармоничен брак.

...
Малцина могат да се похвалят с успешен и хармоничен брак.
Коментари Харесай

Тя не разбираше защо мъжът й иска развод, докато не погледна в тетрадката на сина си

Малцина могат да се похвалят с сполучлив и съразмерен брак. С годините любовта си отива, партньорите се отчуждават, а спомените за приятните страсти от началото на връзката единствено укрепват разочарованието и карат доста хора да вземат най-тежкото решение и да се разведат., написа Блиц.

``
реклама

Колкото и необичайно да звучи, тайната на щастливия фамилен живот се крие в най-простите неща. За страдание го научаваме прекомерно късно. Както героинята на днешната ни история Хелън.

Младата жена изпаднала в обезсърчение, когато схванала, че мъжът й Джон желае да постави завършек на брака им. Защо да го прави - съюзът им бил доста съразмерен.  Живеели не по-лошо от другите фамилии и рядко се карали.

Мъжът й се прибирал у дома постоянно в точния момент, не криел телефона си и се държал обикновено с нея. 

Жената се чувствала афектирана и нещастна. И не серпантина да си задава въпроса: с какво не е угодила на мъжа си? Къщата била постоянно чиста, синът им - добре учтив, обгрижен и отличен възпитаник.

Самата тя отделяла задоволително време за външния си тип и изглеждала ужасно за възрастта си, спортувала и посещавала салоните за хубост.  

За да се разсее и успокои след неприятния диалог с Джон, Хелън решила да почисти къщата. Тя дълго блага пода, бърсала старите фамилни фотоси и местела неща от едно място на друго. След като завършила с дневната и спалнята, влезнала в стаята на сина си. 

Когато завършила с почистването, погледът й се спрял на една от тетрадките на детето в далечния завършек на бюрото. Тъй като синът й изпитвал усложнения по този предмет, тя решила да надникне вътре и да види по какъв начин се оправя.

В самото начало на тетрадката видяла есе на тематика " Моето семейство ". Грешки, несъмнено, имало, само че това въобще не привлякло вниманието на Хелън.

10-годишният й наследник разсъждавал доста рационално и забавно над връзките сред мъжа и дамата. Момчето пишело какъв брой е значимо съпрузите да беседват и да прекарват времето си дружно.

" Мама и баща съвсем не си приказват. Отдавна не съм ги виждал да излизат някъде. Не пътуваме и не излизаме на заведение всички дружно.

Обичам родителите си и в действителност желая да сме едно семейство. Но ми се коства, че възрастните работят прекалено много и не помнят за какво са дружно ", пишел синът й.

Написаното било като гръм от ясно небе за младата жена. Простите думи на 10-годишното момче я  блъснали право в сърцето. Наистина, през последните 3-4 години тя била зациклила над работата си. През почивните дни ходела на фитнес, на маникюр или се виждала с приятелки.

А дружно със брачна половинка си от дълго време не били ходили някъде.

Жената си припомнила по какъв начин по-рано всяка вечер са гледали филми и са се прегръщали. А след това даже това изчезнало. Заради домакинската работа въобще не й било до " нелепости ".

Кога за последно са обсъждали нещо дружно, без да се брои листата за извършване на покупки или семейния  бюджет? Кога за финален път всички дружно са излизали на разходка?

Тя не серпантина да си задава въпроси, на които не можела да откри отговори. Оказало се, че в паниката поставяла на напред във времето неща, които са от второстепенно значение.

Защо му е на брачна половинка й красива, само че студена жена, с която няма защо да си приказва?

Хелън избухнала в сълзи.Тя осъзнала грешките си и й се приискало да промени доста неща.

Когато Джон се прибрал от работа, тя го изненадала с вкусна вечеря. А откакто се нахранили, зарязала мръсните чинии и предложила всички да се съберат пред тв приемника и да изгледат някоя хубава комедия. 

Любимите й мъже се спогледали въпросително, само че приели предлагането. Всички не спирали да се смеят и забавляват. А най-после Хелън се притиснала мощно до мъжа си и му прошепнала " Хайде да си дадем още един късмет! ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР