Малта ще затвори отново баровете и нощните си клубове след

...
Малта ще затвори отново баровете и нощните си клубове след
Коментари Харесай

И Малта с нови мерки срещу коронавируса - затваря дискотеките и нощните заведения

Малта ще затвори още веднъж питейните заведения и нощните си клубове след скок в случаите на ковид в средиземноморската островна страна, съобщи пред Агенция Франс Прес министърът на опазването на здравето Крис Фърн.
Мярката, която ще влезе в действие от сряда (19 август), ще се отнася и до спортните уреди и обществените клубове, сподели Фърн, който е и вицепремиер.
 Две трети от избавените край Малта мигранти са с ковид Две трети от избавените край Малта мигранти са с ковид
Най-малко 65 от 94-те мигранти, избавени от бедстваща край брега на Малта, са инфектирани с ковид. Това заяви „ Times of Malta&...
Масовите сбирки на обществено място са лимитирани до 15 души, до момента в който заведенията за хранене и магазините към момента могат да останат отворени, прецизира БГНЕС.
Случаите на заразяване с ковид в Малта непрестанно се усилват, откакто страната беше обсъждана преди няколко месеца като европейска територия на триумфа за справяне с пандемията.
Малта е записала общо 1375 инфекции от 7 март, когато е открит първият случай в държавата-членка на Европейски Съюз. От тях 759 са се възстановили, а 9 са умряли.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР