Малшанс. Така военният министър Красимир Каракачанов коментира трагичния инцидент, при

...
Малшанс. Така военният министър Красимир Каракачанов коментира трагичния инцидент, при
Коментари Харесай

Министерство на малшанса

" Малшанс ". Така военният министър Красимир Каракачанов разяснява трагичния случай, при който в петък се срути част от ограда на някогашно военно отделение в Хасково и умъртви инцидентно преминаващ мъж.

Случилото се обаче няма по какъв начин да е просто малшанс. Поделението не се употребява най-малко от 2001 година, а за проблематичната ограда се е знаело от години. Само преди месеци е станал различен случай в региона, при който за благополучие не е имало потърпевши.

Рушащата се ограда е била известна както на МО, по този начин и на общината в Хасково.

Каракачанов изясни, че на 15 март е издал заповед да се стартира проучване на този парцел и да се пристъпи към процедура за избор на компания, която " да осъществя съборянето ", както се изрази министърът. Така 18 години по-късно МО най-сетне се е сетило да предприеме някакви дейности към рисковата постройка.

Тя не е изолиран случай. Военното министерство не може да реши казуса с ненужните парцели и те не престават да са подложени на опустошения и плячкосване и да заплашват живота на жителите към този момент близо 20 години. Тъй че няма по какъв начин единствено днешният боен министър да бъде винен за бездействието, довело до нещастието.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР