Малшанс преследва най-добрия български тенисист Григор Димитров в Лондон. За

...
Малшанс преследва най-добрия български тенисист Григор Димитров в Лондон. За
Коментари Харесай

Пак отложиха мача на Григор Димитров

Малшанс преследва най-хубавия български тенисист Григор Димитров в Лондон. За втори следващ ден неприятното време в Лондон и спорните решения на уредниците на тенистурнира от сериите АТР 500 в Куинс попречиха на Григор Димитров да изиграе мача си от първия кръг против Феликс Оже-Алиасим.

Двубоят на българина и канадеца първо бе плануван за номер 4 на централния корт през вчерашния ден, след това стана ясно, че няма да се играе тенис във вторник поради непрестанния дъжд. Днес Димитров бе също подложен за финален дуел на най-голямото оборудване в Куинс, като програмата стартира в 14 наше време, единствено че към 16 заваля още веднъж дъжд.

След близо 4-часова пауза играта бе възобновена, а Димитров и Оже-Алиасим бяха преместени за финален (трети) мач на корт номер 1 и се очакваше да започват към 21:50 часа наше време. В 21:27 завърши предхождащият ги дуел сред Люка Пуй и британеца Джей Кларк, който французинът спечелисъс 7:6(2), 6:1.

Веднага след края му уредниците на шампионата потвърдиха, че срещата на Григор с Оже-Алиасим е преместена за четвъртък. Обяснението е, че прогнозата за времето дава обещание още дъжд, а и светлината понижава (Лондон е с два часа назад), което не може да подсигурява приключването на мачовете.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР