Малолетно момиче, изчезнало в първите дни на новата година от

...
Малолетно момиче, изчезнало в първите дни на новата година от
Коментари Харесай

Издирват ученичка, изчезнала от Монтана по Нова година

Малолетно момиче, изчезнало в първите дни на новата година от учебно заведение в Монтана, е оповестено за търсене. Засега полицията не е разкрила никакви следи от детето, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

12-годишната Лиляна Кирилова излязла от класната си стая в Шесто СОУ в Монтана на 4 януари тази година и като че ли потънала вдън земя. За да открият ученичката, органите на реда са провели поредност от оперативно-издирвателни мероприятия – срещи с негови родственици и познати на територията на Монтана и община Лом, само че досега момичето не е намерено, споделиха от полицията. Лиляна Кирилова е оповестена за общодържавно търсене.

Според разказите на негови познати момичето е живеело при дядо си в монтанския квартал „ Кошарник ”. Детето няма документи за идентичност и имало податливост да лъже и да фантазира, обявиха криминалисти. Според описанието на Министерство на вътрешните работи Лиляна Кирилова е на забележимата възраст към 12-14 година, с растеж към 150-160 см, обикновено телосложение, права, черна, дълга коса, продълговато, мургаво лице, тънки вежди и дебели устни.

В деня на изгубването си е била облечена в черен чеп, мрачно яке и бежови ботуши. Полицията приканва жителите, които могат да дадат информация за местонахождението на момичето, да уведомят най-близкото Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи или да подадат сигнал на тел. 112, както и на тел: 096 /396 500, 096 /396 491. Анонимността е обезпечена, увериха от полицията.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР