Мълния порази къща в смолянското село Селище и унищожи детско

...
Мълния порази къща в смолянското село Селище и унищожи детско
Коментари Харесай

Страшно! Мълния влетя в къща и изпепели детско легло в Смолянско

Мълния порази къща в смолянското село Селище и унищожи детско легло, междуетажна структура, бяла и черна техника, както и друго домашно имущество на 61-годишна жена. Инцидентът е станал завчера малко преди 14 часа. Мълнията проникнала през покрива на постройката. Сградата е избавена, с опушени към 100 квадрата стени, оповестиха от полицията, предаде  Fakti.bg.

„ Действително има изгорено детско легло, само че за благополучие децата ги е нямало. Младото семейство имат три деца и всички са в София. Там работят. Собственичката на къщата се споделя Ани. Били са със брачна половинка й на отмора в Гърция и са се прибрали. По време на случая единствено тя си е била у дома. Мъжът ѝ е американец, бил е на открито “, сподели кметът на селата Еленска и Селище Юлиян Нейков. 

По думите му поставената за изолираност вата на плочата значително е помогнала да не се разгори целият покрив.

„ Комшиите са се намесили доста бързо и не са разрешили на огъня да се разраства. Тогава пристигнаха пожарните коли от Мадан и Смолян. С дребния демон се е разминало. Добре, че дамата си е била там, та е реагирала бързо и благодарение на комшиите са овладели обстановката, до момента в който дойдат пожарните “, разяснява Нейков.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР