Малкото шамарче засенчи Big Sha. Мишо Шамара сам се похвали,

...
Малкото шамарче засенчи Big Sha. Мишо Шамара сам се похвали,
Коментари Харесай

Синът на Шамара го засенчи - slava.bg

Малкото шамарче засенчи Big Sha. Мишо Шамара самичък се похвали, че синът му Михаил върви по неговите стъпки, а негови другари плануват да стане по — сполучлив и от татко си.

Lil Sha, както е по-известен към този момент Михаил, преди дни пусна парчето си „ Шок”. Видеото е снимано от професионалния оператор Матей Мандаджиев, който живее в Чикаго, където се намира и фамилията на Шамара.

Клипът на парчето "Шок " се завъртя през уикенда, а час преди формалния старт на плана гордият татко Мишо Шамара го промотира на личната си страница във фейсбук.

Младежът си партнира с атрактивна цветнокожа госпожица, която се е кръстила Foreva Trice. И двамата провокираха същински възторг и събраха хиляди лайкове още първия ден, написа „ България днес”.

„ Премиера в тубата след 30 минути с подгряващи”, написа Шамара, когато показа линк към видеото в обществените мрежи.

Сюжетът на парчето се върти към всекидневието на лирическия воин, който в рими споделя грижите към работата си денем и любовните трепети през нощта, ориентирани към партньорката му. Смуглата хубавица се стреми да вдигне акциите пред младежа, като отговоря на опитите му за непосредственост с пърпорене на мигли и нежно чуруликане.

Действието се развива към голяма билярдна маса в помещение с приглушено осветяване, което оставя в феновете чувството за фамилиарност сред двойката.

След това прикани феновете си да разпространяват песента, с цел да я създадат известна.

Резултатът е сполучлив. Малкият Шамар несъмнено гони татко си по известност. Младежът залага на класическия жанр в рапа—черни тениски и „ златни ланци”, до момента в който възпява всекидневието и любовните си трепети към красивата мулатка.

И двамата завоюваха критиците с първото си парче, а към този момент им предсказват и блестяща кариера зад океана.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР