Малкото коте на Валери Божинов вече е в лапите на

...
Малкото коте на Валери Божинов вече е в лапите на
Коментари Харесай

Кулагин спи с малкото коте на Божинов

Малкото коте на Валери Божинов към този момент е в лапите на Валентин Кулагин. Бояна Генова, която до неотдавна бе една от основните актриси в сериала София денонощно, смени футболиста с гримьор.

Ослепителната русокоска сензационно разкри сама, че си ляга с един от най-скандалните участници в историята на българския Биг брат. Бояна и Вальо даже затвърждават слуховете с видео в обществените мрежи, на която се целуват в устата.

Кулагин е умишлен от мнозина за гей поради ексцентричното си държание и визия, само че самият той отхвърли да е педераст по време на присъединяване си в риалити формата, написа България Днес.

Сега по всичко проличава, че гримьорът ще разбие на пух и прахуляк всички сходни подозрения. Валентин е съумял да завоюва сърцето на една от най-желаните моделки у нас. Бояна е модел на Плейбой, а името й нашумя след един чат с нападателя Валери Божинов. Тогава той стартира свалката с паметната имитация: "Малко коте, секс има ли? ".

"И тъй като мощно се интересувате от персоналния ми живот и това с кого споделям леглото си, мога единствено да кажа, че сте прекомерно посредствени, повъхностни и си мислите, че знаете всичко, само че уви! Някои неща остават същински и непокътнати, тъй като любовта е по-силна от всичко! А това е Валентин Кулагин. За мен Валето е автентичен, същински и непостижим. Човек, който е с теб, когато би трябвало и против теб, когато не струваш ", разкрива възприятията си хубавицата.

"Хората постоянно ще плюят по ангелите и ще почитат демоните ", продължава с поддръжката си към Кулагин тя.

Неотдавна се появиха информации, че Генова е заживяла с тийнидола Артьом Анатолиевич-АРТи. Младият реализатор е част от империята на Пайнера. Той даже се бе похвалил, че Бояна му готви, пере и глади. Преди него плеймейтката имаше връзка и със Спас Чоков, сина на скандалния кмет от Галиче Ценко Чоков. Дългокраката русокоска и кметският правоприемник постоянно бяха засичани по скъпарски заведения за хранене и хотели.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР