Малко Търново. Възстановка чрез художествени интерпретации на древните орфически ритуали

...
Малко Търново. Възстановка чрез художествени интерпретации на древните орфически ритуали
Коментари Харесай

Виктория Колева, Община Малко Търново: Възстановка на Орфически ритуали ще се проведе в култовия комплекс Мишкова нива на 26 август

Малко Търново. Възстановка посредством художествени тълкования на античните орфически ритуали в ще се организира в паметния комплекс Мишкова равнища, в границите на Летните културни празници на град Малко Търново. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Бургас Виктория Колева, основен експерт в направление „ Туризъм “ в Община Малко Търново.
„ Интересът към Мишкова равнища непрестанно пораства. Броят на туристите, които посещават комплекса, е няколко хиляди. От предходната година до такава степен има построен и асфалтов път “, уточни още Колева. Тя добави, че е въведен специфичен режим за посещаване на Мишкова равнища, защото местността е наоколо до границата с Турция и е належащо позволение от Гранично полицейско ръководство – Малко Търново, с цел да се стигне до там.
„ Към момента паметникът е заплашен от разрушение. Важно е всички гости да се отнасят с нужното внимание към него и да не подготвят към разрушаването му “, добави Виктория Колева.
Мария ГЕОРГИЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР