Малко странни хора са в украинския футбол, готвят бойкот на

...
Малко странни хора са в украинския футбол, готвят бойкот на
Коментари Харесай

Украйна ще бойкотира Мондиала в Русия, за който не се е класирала

Малко странни хора са в украинския футбол, готвят протест на състезание, за което не са се класирали. Напомнят за Илиян Киряков и отхвърли му от националния тим. Все отново имат право на мнение.

Футболната федерация на Украйна обмисля да се откаже от присъединяване на международното състезание в Русия следващата година, оповестява вестник " Известия ", представен от Новспорт. Сънародниците на Андрий Шевченкоа желаят да се бойкотира шампионата, само че все пак пред националния тим е сложена задача да се показа почтено в квалификациите.

Забележете! Да завоюва класиране, след което демонстративно да се откаже. Идеята се поддържа на държавно равнище, като украинските управляващи се надяват, че и други страни ще последват образеца им.

" Задачата пред националния тим е да излезе от квалификационната група, а по-късно ще приказваме за други цели и проекти ", разяснява вицепрезидентът на федерацията Игор Кочетков.

След 6 кръга от квалификациите за Мондиал 2018 Украйна е на 4-то място в група I, където борбата е кървава. Хърватия и Исландия водят с по 13 точки. Следват Турция и Украйна с по 11.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР