Малко странна ни се струва идеята през август киноекранът да

...
Малко странна ни се струва идеята през август киноекранът да
Коментари Харесай

Най-очакваните кинопремиери през август

Малко странна ни се коства концепцията през август киноекранът да е превзет най-много от истории на ужасите, само че ето - " Мега звяр ", " Следърмен " и чаканият от нас " Малкият чужд " излизат този месец. На другия полюс са няколко детски истории - игралната " Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух ", и анимационните " Малки титани: В подготвеност! Филмът " и " Плоуи: Сам не ще летиш! " ) Подробности за множеството от тях по-долу.



" Тъмна заложба "

Създателите на хитовия сериал " Странни неща " и носителя на " Оскар " " Първи контакт " вършат нова история, която смесва свръхестественото с някакво постапокалиптично бъдеще. В него възрастните се боят от децата, които стоят затворени в сходство на концентрационен лагер. Малка групичка младежи със свръх качества провеждат революционно ядро, което желае да промени статуквото. Участват Манди Мур, Амандла Стенбърг, Харис Дикинсън и познатата ни от " Game of Thrones " Гуендолин Кристи.

На екран от 3 август



" Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух "

Историята за порасналия Кристофър Робин, който се връща измежду плюшените си другари, звучи леко налудничаво. Но откакто изгледахме филмовия откъс на кино лентата на Марк Форстър считаме, че в действителност е симпатична и вдъхновяваща по един доверчив метод. Юън Макгрегър е отегчения и стар Кристофър, който намира мечето на една скамейка в Лондон и си напомня какъв е бил в миналото.

На екран от 3 август



" Мега звяр "

Ето една морска история като за лятото, която обаче е по-скоро страховита и зрелищна, в сравнение с ваканционна. Джейсън Стейтъм още веднъж се изправя против чудовища, само че този път са действителни - праисторически звяр, сходен на акула, който го атакува някъде към Марианската котловина. Години по-късно героят му, който е професор по палеонтология, би трябвало да потвърди съществуването на чудовището.

На екран от 10 август



" Алфа "

 Как кучето става най-хубавия другар на индивида
Как кучето става най-хубавия другар на индивида

Задава се зрелищен праисторически трилър

На екран от 24 август



" Бивш под прикритие "

Филмът не свети със сюжет или автентичност, само че по тази причина пък разчита на желанието ни за нещо неангажиращо за гледане през лятото, както и на сексапила на Мила Кунис. Героинята й Одри и приятелката й Морган (Кейт Макинън) се оказват забъркани в шпионки екшън, когато бившето гадже на Одри се оказва сътрудник под прикритие. Двете се озовават в Европа, преследвани от рискови убийци, само че и от чаровни шпиони, до момента в който се пробват да спасят света.

На екран от 24 август



" Малкият чужд "

Д-р Фарадей се озовава в Хъндредс хол, запуснато имение в Уъруикшър, където живеят майка, наследник и щерка. Той не подозира, че ще стане очевидец на необясними и свръхестествени неща, които ще доведат събитията до трагична кулминационна точка. Актьорският състав в екранизацията по романа на Сара Уотърс е впечатляващ - Домнал Глийсън, Рут Уилсън, Шарлот Рамплинг.

На екран от 31 август



" Вила край морето "

Филмът на Робер Гедигян може да остане в сянката на летните кино шлагери, а не заслужава това. Най-малкото поради видимо идиличните пейзажи със остаряла вила, кацнала на брега на Марсилия. В нея се завръща 60-годишната Анжел, откакто е избягала от там преди доста години, с цел да не помни една покруса. Там са двамата й братя, а фамилната история се развива и на фона на имигрантската рецесия в региона.

На екран от 31 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР