Малко след задържането на кмета на столичния район "Младост", Десислав

...
Малко след задържането на кмета на столичния район "Младост", Десислав
Коментари Харесай

Претърсват колата на Иванчева над час

Малко след задържането на кмета на столичния регион "Младост ", Десислав Иванчева, проверяващите започнаха оглед на колата ѝ, траял над един час.

Административният началник на профилираната прокуратура Иван Гешев помоли публицистите да оставят проверяващите да свършат работата си. Той добави, че на следващия ден в 11:00 часа ще бъде дадена конференция, на която ще бъде дадена подробна информация по случая.

Все още няма публична информация дали има други арестувани участници в корупционната скица.

Кметът на София Йорданка Фандъкова също отхвърли има информация по случая с Иванчева, също така, което е чула и видяла в медииите.

„ Кметовете се избират мажоритарно, в това число и районните. Отговорността е огромна. Имали сме сигнали за забавени преписки, които съм изпращала на вниманието на кмета на „ Младост “ за предприемане на дейности. Разглеждани са и на комисия, само че при мен са идвали единствено сигнали и недоволства за забавени преписки в региона “, съобщи Фандъкова, представена от "Фокус ".

Попитана по какъв начин ще реагира на ареста на кмета на регион „ Младост “ в качеството си на неин началник столичният кмет разяснява:

„ Не съм началник на районните кметове. Подчертавам, че всички районни кметове са определени мажоритарно от жителите на съответния регион. Имаме единствено координационни взаимоотношения. Доста постоянно се бърка, че съм началник на районните кметове, само че това не е по този начин. Шефове са им жителите, които са ги избрали “, съобщи още столичният кмет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР