Малко след Xiaomi, анонсирала смартфоните Black Shark Helo и Mi

...
Малко след Xiaomi, анонсирала смартфоните Black Shark Helo и Mi
Коментари Харесай

Nubia Red Devil: геймърски смартфон с 10 GB RAM, SoC Snapdragon 845 и цена $560

Малко след Xiaomi, обявила смарт телефоните Black Shark Helo и Mi MIX 3 с 10 GB оперативна памет, компанията Nubia също показа на пазара мобилно устройство с 10 GB RAM. Това е Red Devil, показан преди няколко часа в Китай.



Геймърският смарт телефон Nubia Red Devil се базира на флагманската SoC Qualcomm Snapdragon 845 и разполага с 19 GB оперативна памет вид LPDDRX4 и 256 GB флаш-диск. За разсейването на топлината се употребява водно изстудяване, което понижава температурата на чипа с 13,2 градуса по Целзий. Благодарение на този охладител, процесорът може да работи с оптималната си тактова периодичност, без да прегрява и да понижава продуктивността си.



В смарт телефона Nubia Red Devil се употребява специфична акустична система, основана на усилвателя SmartPA с хардуерната поддръжка на DTS. Устройството разполага със специфичен бутон за активиране на геймърския режим, който усилва до най-много продуктивността на процесора., включва RGB подсветката и 4D Shock функционалността.

Геймърският смарт телефон Nubia Red Devil към този момент може да бъде авансово поръчан, към този момент единствено в Китай. Цената на конфигурацията с 10 GB оперативна памет и 256 GB флаш-диск е $560 , което не е доста за предлагания хардуер.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР