Малко след отмяната на извънредното положение, в първите по топли

...
Малко след отмяната на извънредното положение, в първите по топли
Коментари Харесай

Морските приключения на Диляна Попова и Калин Врачански

Малко след анулацията на изключителното състояние, в първите по топли дни на месец юни, редица родни звезди не пропуснаха опцията да се отдадат на заслужена отмора край морето.

Особено тази година, когато съвсем няма туристи на родното Черноморие, е изключително прелестно човек да се порадва на спокоен плаж, чисто море и страхотната компания на близки другари.

Точно това се случва с Диляна Попова и Калин Врачански, както разбираме от фрагментите, качени в профилите им в Instagram. По всичко проличава, че двамата се любуват на ранна лятна почивка в Приморско.

View this post on Instagram
A post shared by Диляна Попова (@dillyanapopova) on Jun 20, 2020 at 12:00am PDT

" Лято е.. и нищо повече не желая, с изключение на нашето море и моите другари ", написа Диляна Попова под серия от занимателни фотоси, на които театралничи дружно с приятелката си Калин Врачански.

С различен кадър по бански моделът пък си напомня детството, където явно е прекарвала летните си почивки, дружно със своето фамилията.

View this post on Instagram
A post shared by Диляна Попова (@dillyanapopova) on Jun 22, 2020 at 11:29pm PDT

Калин Врачански също не пропусна опцията да се похвали по какъв начин минават юнските му дни, а точно на плажа в компанията на красивата Диляна Попова.

View this post on Instagram
A post shared by Kalin Vrachanski (@kalinvrachanski) on Jun 20, 2020 at 10:41pm PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР