Малко след обявяването на 50-те най-добри работодатели в страната, Career

...
Малко след обявяването на 50-те най-добри работодатели в страната, Career
Коментари Харесай

Career Show Index търси най-добрите HR професионалисти в България

Малко след оповестяването на 50-те най-хубави работодатели в страната, Career Show започва показателя "Топ 100 HR експерти в България ". Целта е да покаже кои персони стоят зад основаването на най-хубавите екипи и работна атмосфера у нас.

Career Show Index "Топ 100 HR експерти в България " дава опция на всеки да номинира своя любимец в областта на HR, Recruitment и Employer Branding до 8 юли (включително). Всички номинирани ще бъдат включени в обществен избор, гласовете от който ще дефинират 100-те топ експерти в България.

“Работим в областта на кариерното развиване повече от 11 години. Последните години сме очевидци на отлични достижения в областта на привличането и задържането на гении. Като уредници на водещото експо за квалифицирани фрагменти Career Show и премиите за най-хубав шеф Career Show Awards всекидневно се срещаме с труда на хората, които стоят зад построяването на най-успешните екипи и процеси у нас. Именно по тази причина желаеме да ги разпознаваем и да покажем кой стои зад позитивното развиване на пазара на труда в България”, споделят уредниците от Career Show.

Номинирайте и вие HR професионалиста, който ви въодушевява и е образец за положителни практики в областта на HR, Recruitment, Talent acquisition, Employer Branding, Internal Events и други от тук: https://careershow.bg/index/hr/

(платено съобщение)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР