Малко след като влезе в британския кралски двор и стана

...
Малко след като влезе в британския кралски двор и стана
Коментари Харесай

Кейт захвърли токчетата - slava.bg

Малко откакто влезе в английския кралски двор и стана част от аристократичното семейство, Кейт Мидълтън бе избрана за една от най-добре облечените дами в Обединеното кралство. С течение на времето нейната класа и безукорен жанр само затвърдиха позициите ѝ на фешън икона, спечелила възхищението на хората.

Тоалетите, носени от херцогинята на Кеймбридж, освен провокират похвали от страна на критиците, само че и служат за образец на дамите по целия свят.

Почитателите на Мидълън са привикнали да я виждат най-вече в елегантни рокли, тъкмо както би трябвало да наподобява една същинска принцеса. Това обаче въобще не значи, че тя се тормози да остави настрани изисканите тоалети, написа Dir.bg.

Вчера брачната половинка на принц Уилям сподели, че харизмата ѝ няма нищо общо с облеклата, които облича за уговорките си, и може да сияе с цялостна мощ даже в всекидневно облекло. За визитата си на спортното събитие "SportsAid ", провело в Олимпийския стадион в Лондон, тя захвърли настрани блестящите обувки на висок ток "Jimmy Choo ", с които преди ден дойде в спектакъл "Noel Coward ", в интерес на елементарни бели маратонки "Marks and Spencer ", струващи по-малко от 30 английски лири.

За самодейността тя бе заложила на тъничък зелен пуловер с дълги ръкави и заоблено деколте, който бе съчетала с необятен панталон с висока талия на марката "Zara ", който бе в по-тъмен колорит на същия цвят.

Демонстрациите по време на мероприятието разсъниха спортния дух на Кейт, която в ученическите си години е упражнявала тенис на корт и хокей. Ето за какво херцогинята не се поколеба да прибере косата си на опашка и да се включи в програмата, получавайки няколко урока по таекуондо, лека атлетика и други дисциплини.

Въпреки че е майка на три деца, 38-годишната Кейт Мидълтън има забележителна фигура, която с изключение на на здравословното хранене, се дължи на обстоятелството, че тя не стопира да спортува.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР