Малко след като вчера в късния следобед Световната здравна организация

...
Малко след като вчера в късния следобед Световната здравна организация
Коментари Харесай

Народният театър все пак отмени спектаклите - slava.bg

Малко откакто през вчерашния ден в късния следобяд Световната здравна организация разгласи гърмежа на ковид за световна пандемия, от Народния спектакъл биха отбой за връщането на представленията на камерните подиуми.

В раздел "Новини " на уеб страницата на театъра, където по-рано бяха уведомили феновете за възобновяване на спектакли, мениджърският екип на първата ни натрупа излезе със следното изказване:

"Уважаеми фенове, скъпи сътрудници, по-рано през днешния ден Народен спектакъл „ Иван Вазов “ беше първият културен институт в България, който разгласи, че възвръща камерните си представления въз основа решението на Националния спешен щаб, а точно разрешаването за осъществяване на културни събития (в рамките на 250 души на закрито).

Отговорността, която носим пред вас като национална културна институция, към този момент оповестената пандемия от Световната здравна организация, както и създалата се икономическа обстановка при тези условия продиктуват нашето решение да отложим идните ни спектакли.

Ще потърсим метод да осъществяваме отсрочените представления и да не губим толкоз значимата връзка с вас – нашите фенове...

Молим да ни извините за породеното стеснение ".

Надделява съзнанието, че в този комплициран миг в действителност здравето на участниците в театралния развой - както артисти и механически личен състав, по този начин и фенове, е по-важно от всичко. "Моля, не ходете на спектакъл ", приканиха и доста актьори в обществените мрежи.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР