Малко след като обявиха решението си за Мегзит, принц Хари

...
Малко след като обявиха решението си за Мегзит, принц Хари
Коментари Харесай

Обидата, която Меган понесе

Малко откакто оповестиха решението си за Мегзит, принц Хари и Меган Маркъл обявиха и подготвеност да поведат правосъдна борба с английския таблоид Mail on Sunday поради оповестените писма на херцогинята, адресирани до нейния татко. Обвинението бе дефинирано като нарушение на персоналния живот и на авторските права.
 Меган Маркъл, делото против английските таблоиди и юристът, който защитаваше и принцеса Даяна
Защо Меган избра да я пази приближен на Даяна човек

Битката в съда против таблоидите става още по-интересна

Наскоро делото влезе в съда след известно закъснение поради изключителното състояние. А първото решение на съдиите по никакъв начин не се хареса на Маркъл. След първия стадий на делото тя би трябвало да заплати 88 хиляди $ и излиза като победена от тази борба с таблоида .

Основната причина за загубата на делото е, че херцогинята на Съсекс е отказала да назове имената на своите другари, които дадоха анонимно изявление за списание People, в което приказват в нейна отбрана.
 Снимка 490963

Ответната страна пък твърди, че писмото на Меган до Томас Маркъл първо е упоменато в това изявление и юристите пожелаха околните на Маркъл да бъдат привикани в съда като очевидци , с цел да стане ясно който в действителност е направил кореспонденцията обществена, предава BBC.

Меган обаче изрично е отхвърлила това предложение под претекст, че приятелите й имат прави на анонимност и не желае да оказва въздействие върху техния живот. Те са разпознати единствено в анонимни правосъдни документи, а привикването им като очевидци щеше да ги направи обществено притежание.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Finding Freedom и детайлности за началото на връзката на херцога и херцогинята на Съсекс
Неразказаната любовна история на Хари и Меган

Как пламва искрата посред им

Адвокатът, представляващ Маркъл пред съда в Лондон бе безапелационен, че принуждаването да разкрие имената на приятелите си е " прекомерно висока цена " за справедливостта, която търси, по тази причина е решила да не я заплаща. Но тези 88 хиляди $ ще би трябвало да заплати...
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР