Малко след като обявиха, че напускат кралския двор, принц Хари

...
Малко след като обявиха, че напускат кралския двор, принц Хари
Коментари Харесай

Заговорът, на който Меган стана жертва

Малко откакто оповестиха, че напущат кралския двор, принц Хари и Меган Маркъл ни оповестиха и друго свое решение - да съдят таблоидите на Острова, които разпространиха персоналната преписка на херцогинята с нейния татко.

Делото към този момент е в ход , а от него разбираме от ден на ден забавни детайлности за живота на Меган преди Мегзит.

Според нови документи, разкрити от съда, Маркъл е станала обект на многочислени лъжливи и нездравословни публикации. Казва се още, че приятелите й в никакъв случай не са я виждали в сходно положение и са били обезпокоени за нея, тъй като е била освен бременна, само че и " незащитена " от кралския двор, както и неспособна сама да се отбрани .
 Снимка 486566

Става ясно също по този начин, че от двореца Кенсингтън са предизвестили всички другари на Меган да не разясняват нищо за нея пред медиите , макар сериозната дезинформация, която битува в общественото пространство.

По този метод е дадена независимост на измислените източници на изданията да приказват каквото си желаят, а тези, които в действителност са били наясно със обстановката, е трябвало да мълчат. Но някои от най-близките на Меган въпреки всичко взеха решение да приказват, въпреки и анонимно, подразнени от тази неправда, предава Guardian.

Херцогинята на Съсекс и нейните бранители към момента не са наясно по какъв начин писмото й до татко й Томас Маркъл е стигнало до медиите, като главните съмнения са точно върху него. Тя го е разискала единствено с принц Хари, майка си, една своя другарка и юристите си. А приближен неин управител го е доставил персонално.
 Принц Хари, Меган Маркъл, Harry Walker Agency и новият контракт на херцога и херцогинята на Съсекс
Новите функции на Хари и Меган

Вече не са безработни

А фактът, че писмото бе оповестено на части, а не в цялостния си тип, също приказва за целенасочена агитация против Меган , част от стратегия за издание на обидни истории за нея.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР