Малко след като бе осъдена за домашно насилие на предишния

...
Малко след като бе осъдена за домашно насилие на предишния
Коментари Харесай

Жана Бергендорф спря белото и надебеля

Малко откакто бе наказана за домашно принуждение на предходния си другар – кубинецът Леандър, Жана Брегендорф отпраши да отмаря на родното Черноморие, видяха папараците на „ Уикенд ”. Кубинецът, с който поп звездата имаше връзка няколко години, подаде тъжба, откакто при величествен скандал в дома й и след приложимост на опиати, Бергендорф го бутнала и той счупил краса си. Жана твърдеше, че точно поради танцьора от еротичната групировка „ Максимус ” почнала да използва дрога.

След присъдата да заплати на Леандър 3000 лева скандалната певица отпътува за Лозенец. Компания на изпълнителката на „ Самурай ” правеше не някой задушлив мачо, а нейният 8-годишен наследник Леон. Наесен русокосото момченце ще е третокласник в Дания, където живее с баща си Стефан, само че прекарвало лятната си почивка с майка си Жана. Нейната майка Анита, която работи като таксиджийка, също се включвала в грижите по хлапето.
Бергендорф и сина й се придвижваха из родното Сен Тропе със сребрист автомобил комби. Онзи ден певицата паркира возилото си в центъра на курортното градче и потеглиха на разходка с Леон. Облечен в жабешко зелена тениска и дънкови бермуди, малчуганът не откъсваше взор от смарт телефона си и крачеше, забил взор в джиесема си.

Майка му Жана бе издокарана в контрастност с неговите спортни облекла. Ефектната й зелена рокля се пукаше по шевовете от наедрелите й форми. Според осведомени с житието-битието на скандалджийката, след раздялата с Леандър, Жана към този момент била чиста и не шмъркала кокаин. Той убивал апетита й и по този начин тя не пълнеела. По времето, когато певицата се друсала, тежала не повече от 60 кг. Сега, когато спряла, тя качила към 20 кг.

Въздържанието й от опиати обаче се отразява зле на тялото й. Откакто е чиста, Жана има забележителен вкус и хапвала много. Най-очевидно е напълняването й в нормалните за всички дами елементи – дупето, бедрата и корема. Липсата на съществени музикални задължения я демотивирало да поставя повече старания за външния си тип. След раздялата си с музикалната компания „ Вирджиния рекърдс ” Жана се прехранвала само с участия по частни празненства и клубове с жива музика. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР