Малко след изключителния си успех в родните киносалони, където се

...
Малко след изключителния си успех в родните киносалони, където се
Коментари Харесай

Хитовият филм „Завръщане“ с онлайн премиера за цял свят


Малко след изключителния си триумф в родните киносалони, където се радваше на нескончаем зрителски интерес цели 7 следващи седмици, „ Завръщане “ отбелязва и своята онлайн премиера. Най-гледаното заглавие у нас за миналата година реализира рекордни резултати със своите 95 686 фенове и боксофис от 830 833 лева, като с това се подреди в топ 10 на продукциите, основани в последните три десетилетия. Романтичната комедия събира редица обичани артисти като Бойко Кръстанов, Александър Кадиев, Орлин Павлов, Диляна Попова, Евелин Костова, Искра Донова, както и двама от продуцентите – Башар Рахал и Ники Илиев. От 11 септември „ Завръщане “ влиза в каталога на новата онлайн платформа, предлагаща все по-интересно и качествено наличие, с което ще стане наличен когато и да е и от всяка точка на света.



„ За нас това е натурален ход в живота на този филм. До огромна степен триумфът му се дължи на историята и на откровените страсти, които той провокира. С екипа имахме удоволствието да го представим и отвън България – в най-разнородни градове като Лондон, Матера, Виена, Берлин, Чикаго. Бяхме даже и в Черна гора. Публиката го одобри в действителност положително, отзивите бяха възторжени и се радваме, че дружно с NeterraTV+ ще го покажем на допустимо най-вече сънародници, без значение дали са в България или отвън нея “, споделя режисьорът Ники Илиев.

Лентата споделя за трима другари, които се завръщат от всички краища на света в родния Пловдив, където би трябвало да оказват помощ на различен собствен другар да избави фамилната си къща. Задачата се оказва същинско предизвикателство, обвързвано с куриозни случки и нелеки трудности, изпитващи границите на дългогодишните взаимоотношения сред героите.



 

Така „ Завръщане “ преплита безконечните тематики за детските фантазии, първата обич, полезностите и човешките връзки, всичко това на фона на едни от най-живописните кътчета на Пловдив. Ролята на дядото на Алекс (Ники Илиев) и Бранимир (Башар Рахал) е поверена на незабравимия Стефан Данаилов, тя е и последната в богатата му кариера.

Добрите резултати на „ Завръщане “ през 2019 са още по-впечатляващи поради обстоятелството, че годината беше наситена с нови български заглавия – премиерните родни продукции бяха 19, което е самобитен връх за актуалната киноиндустрия у нас. Продуценти на „ Завръщане “ са Ники Илиев, Башар Рахал и Богомил Грозев.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР